Ladda ner gratis e-bok av Pia Naurin.

En midsommarhälsning till prenumeranterna är i år e-boken Åfanister emellan av Pia Naurin. Hon har i många år varit en av Världens gång-sidans populäraste kåsörer. Urvalet har gjorts av Världens gång-redaktören Kristian Wedel som har det redaktionella ansvaret för GP:s e-böcker.

– Det är väldigt kul att kunna samla några av Pias texter i bokform.  Läsare har hört av sig om detta i åratal, säger Kristian Wedel.

Varför är Pia Naurin så populär?
– Hon är en klassisk kåsör med osedvanlig skärpa. Hon har också en humor av det där stillsamma och genomskådande slaget som aldrig känns flåshurtig. Just därför passar hon också i bokform.

Hur går det rent praktiskt till att få tag e-boken?
– Som läsare klickar man helt enkelt på länken i månadsmejlet. Då får man Åfanister emellan som bläddringsbar pdf till läsplattan eller datorn. Vi hoppas också att boken inom kort kommer att finnas i e-pubformat.

Vad ska du själv läsa under semestern?
Jag ska besöka Kon-Tiki-museet i Oslo med familjen, så det blir nog lite Thor Heyerdahl. Och så ska jag med några veckors distans passa på att lustläsa – till skillnad från den lusläsning man ägnar sig åt som redaktör – Pia Naurins bok.

LADDA NER PDF

Alla erbjudanden

Redaktionen tipsar

2017-01-16T10:52:04+00:00