Om Hallands Nyheter 2018-12-10T02:28:25+00:00

Om Hallands Nyheter

Hallands Nyheter har funnits sedan 1905 och har med tiden blivit en viktig del av hallänningarnas vardag. Vi har fokus på de lokala nyheterna i Varberg och Falkenberg med omnejd. Vi informerar om både stort och smått, granskar makten och är ett forum för debatt. Det kan låta lite högtravande men vi har ett demokratiskt uppdrag och tar det på stort allvar, vilket inte förhindrar att vi också vill vara underhållande och personliga.

Numera är ni över hundratusen som läser Hallands Nyheter.  Många av er väljer fortfarande papperstidningen, men ni blir bara fler och fler som tar del av det vi producerar på webben, i mobilen, på läsplattan, eller som e-tidning. Och hur ni konsumerar våra nyheter är självfallet ert val. Nyheter på dina villkor, var du vill, när du vill har blivit något av vår slogan.

Hallands Nyheter ingår i Stampen AB som är en snabbt växande mediekoncern och en av Sveriges största ägare i dagstidningar, tillsammans med Göteborgs-Posten, Bohusläningen, Strömstads Tidning, TTELA, Hallandsposten och flera gratistidningar. Stampen AB når läsare från Hallandsåsen i söder till Strömstad i norr.

Utgivare & upphovsrätt

Läs mer

Etiska regler

Läs mer

Frågor om journalistik

Läs mer

Information enligt personuppgiftslagen (PUL)

Läs mer

Lediga jobb

Stampen

Läs mer